EMs historie i kort-format

ussr-62Journalist og forfatter Tom Hovinbøle skriver for tiden fotball-EMs historie og presenterer denne som en nettutgivelse. Tiden for denne typer bøker er nok gått ut på dato, men en gjennomgående og etterrettelig historie om Europamesterskapet i fotball gjør seg godt som pause-lesing på mobilen under mesterskapet som avvikles i sommer. Jevnlig fremover kommer det oppdateringer fra de tidligere mesterskapene. Og du finner selvsagt info og lenker om årets mesterskap. Pontano står som ansvarlig utgiver av prosjektet og heier av gammel vane – og tross bedre vitende – fremdeles på England… Du kan følge EM-historien ved å klikke her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s