Bok om George Underwood

underwood_webI forbindelse med arrangementet Bowie70 på Ælvespeilet kulturhus i Porsgrunn, 14. januar 2017, arrangerer Kunsthall Grenland en utstilling med David Bowies barndomsvenn, kunstneren George Underwood. Underwood er kanskje mest kjent for å ha ødelagt Bowies øye; han er også en markant kunstner med en særegen stil. Tom Hovinbøle vil til utstillingen utgi en bok om kunstneren, faktisk den første egne utgivelsen om Underwood i det hele tatt. Pontano forlag er stolte av å samarbeide med Kunsthall Grenland og Grenland Bowieforening om utgivelsen, som slippes i forbindelse med Bowie70-arrangementet.
Les Vardens oppslag om arrangementet her.
Les mer om utstillingen her
Les mer om Bowie70 her

Boken kan bestilles gjennom denne siden – les mer her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s